RSS

Dubla lansare de carte

18 Iun

Marti, 16.06.2015, ora 11, la Liceul Tehnologic ,,G-ral Magheru” a avut loc lansarea revistelor școlare SMART și AGORA.

Cele două reviste școlare au fost realizate de firmele de exercițiu: SC SMART PRESS SRL și SC AGORA SRL. Aceste firme de exercițiu sunt firme de editură care s-au înființat prin aplicarea Proiectului ,,IDEE pentru o societate bazată pe cunoaștere”, contract POSDRU/175/2.1/S/151627.

Prin intermediul celor două firme de exercițiu, elevii participanți la proiect au transpus în virtual toți pașii care se fac pentru înființarea unei firme reale, au depus CV-uri și scrisori de motivație pentru angajarea pe un anumit post, pus la punct un plan de afaceri, au făcut studiu de piață pentru a vedea care sunt articolele de interes pentru o revistă școlară și au lucrat în echipă pentru a obține produsul final.

Lansarea celor două reviste a avut loc în prezența elevilor și cadrelor didactice din cadrul liceului. La eveniment au participat: prof. Trăistaru Gabriela-Inspector ISJ, prof. Ionescu Gabriela – Responsabil Firmă de editură SC AGORA SRL, prof. Duță Mihaela – Responsabil Firmă de editură SC SMART SRL, ing. Sescioreanu Maria – director, ing. Olteanu Elena – director adjunct și prof. Chiru Ramona, alături de angajații celor două firme de editură, adică elevii implicați în proiect.

DSC_1383 lansare

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe Iunie 18, 2015 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: